Blieksanitair

Bliek sanitair

In onze eigen showroom kunnen we u rustig ontvangen en diverse opstellingen laten zien

Eigen showroom

Onze showroom wordt regelmatig aangepast, zodat u altijd de nieuwste sanitair opstellingen kunt bekijken.

Sanitair

Wilt u geen badkamer maar bepaalde onderdelen vervangen? ook daarvoor gaat u naar Bliek sanitair

Welkom bij Bliek

Voordat u op pad gaat voor een nieuwe badkamer, vraagt dat de nodige voorbereiding. Als duidelijk is welke onderdelen er in de nieuwe badkamer komen, is het tijd voor een bezoek aan een showroom. Bliek Sanitair biedt u een complete showroom, waarin we alles van u overnemen en het van A tot Z voor u regelen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar details en communiceert u met dezelfde persoon.

Voor een eerste indruk van wat Bliek u allemaal te bieden heeft, kunt u onze showroom bezoeken. Tijdens het bezoek worden er in goed overleg met u verschillende ideeën uitgewisseld en worden uw wensen genoteerd. Hierbij is het handig als u een schets van de badkamer meeneemt. Tevens is het belangrijk dat u voor het eerste bezoek een budget in gedachten heeft. Hierdoor kunnen wij inschatten of uw wensen praktisch en financieel haalbaar zijn. Wij streven er altijd naar om een badkamer te maken voor ieder budget! Wij begrijpen als geen ander dat het niet alleen draait om kwaliteit, het oog wil ook wat. Maar dat de kwaliteit belangrijk is en dat de badkamer moet aansluiten op praktische wensen is bij ons de uitgangspositie.

Bliek bij u thuis
Tijdens het eerste bezoek aan onze showroom zoekt u bij ons het sanitair uit, waarbij wij vooral meedenken met u. Dan maken wij een afspraak om de situatie bij u thuis op te nemen zodat wij de vrijblijvende offerte kunnen uitwerken.

Tweede gesprek
Bij het tweede gesprek, waarin wij ook een 3D tekening laten zien, wordt alles met u besproken. Wanneer de totaal berekende prijs boven het budget uitkomt, kunnen wij natuurlijk altijd nog alternatieven aanbieden. Hierdoor sluit ons aanbod altijd aan bij uw wens.

Installatie
Als we het samen eens zijn geworden over de offerte wordt gelijk een datum gekozen wanneer uw droombadkamer gerealiseerd kan worden. De werkzaamheden verlopen snel en soepel zodat de klant na 7 tot 10 dagen weer kan douchen.

Wel zo makkelijk.

Bij de installatie van de badkamer vindt u het uiterst belangrijk dat alle werkzaamheden probleemloos worden uitgevoerd, binnen de vastgestelde tijd en prijs.

Kortom, gecertificeerd Uneto-VNI installateur Bliek Sanitair is het professionele antwoord op al deze overwegingen. Al ruim dertig jaar bezorgen we mensen oogstrelende badkamers en optimaal functionerende en veilige woningen. Binnen 7 tot 10 dagen kan de klant weer douchen. Gratis opnemen en vrijblijvende offertes. Badkamers voor ieder budget. Geen koude douche maar een warm bad!