Bliek Sanitair
loodgieter, Installateur, badkamers en sanitair
Bliek Sanitair
Loodgieter,Installateur, Badkamers, Sanitair
Bliek Sanitair
Loodgieter, Installatie, Badkamers, Sanitair
Bliek Sanitair
Loodgieter, Installatie, Badkamers, Sanitair
sanitair slider
Sanitair slider
Slider

Wilt u nieuw Sanitair in Hoorn?

Dan bent u bij bliek sanitair en badkamers aan het juiste adres. U heeft een badkamer upgrade nodig met bijvoorbeeld een nieuw badmeubel. In onze showroom hebben wij diverse voorbeelden staan van de nieuwste badmeubels of al het andere los sanitair. Heeft u online een toilet gevonden, kom eens in onze showroom en vraag naar de prijs. Zoals zoveel sanitair moet het uiteraard ook vakkundig geïnstalleerd en dat gaat over het algemeen niet online. Met name allerlei installatie materiaal ontbreekt waardoor een prijsverschil al gauw ontstaat. Heeft u liever een nieuw toilet die meteen geïnstalleerd wordt in Hoorn? Blieksanitair ontzorgd u volledig, wij bestellen, komen langs en monteren het met de juiste installatie middelen. U kunt vaak s'avonds al weer gebruik maken van uw product.

Met echt Volendams vakmanschap installeren wij alle soorten sanitair in Hoorn en omstreken. Wij kunnen u een passend en oprecht advies geven inclusief installatie. U kunt zonder afspraak bij ons terecht en even rondkijken in onze showroom.  En de koffie staat altijd klaar.

Sanitair uitzoeken.

Nieuw sanitair omdat uw oude is gescheurd, verouderd of gewoon niet mooi meer is. Wij leveren uiteraard niet alleen badkamers maar ook losse onderdelen kunnen wij leveren en plaatsen.
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een offerte maken voor uw sanitair inclusief montage. Doet u het liever zelf, ook geen probleem. Wij leveren het sanitair inclusief montage materiaal zodat u zeker bent dat het allemaal past.