Bliek Sanitair
Voor al uw installatie werk
Bliek Sanitair
Badkamers compleet van A tot Z
Bliek Sanitair
CV installeren
Bliek Sanitair
Dakwerken
installatie slider 4
installatie slider 2
Slider

Als Loodgieter Edam alle problemen rondom het loodgieterswerk oplossen, dat is de missie bij Bliek. Wij als echte Volendammers horen natuurlijk ook een beetje bij Edam. Wij hebben met onze loodgieter service een zeer goede reputatie opgebouwd in Edam met een grote vaste klantenkring.

Bliek Sanitair en loodgieter biedt al meer dan 30 jaar werkzaamheden aan op het gebied van de loodgieter. Met al deze ervaring leveren wij zeer snelle en goede loodgieter service in Edam.

Voor onze loodgieter service belt u gerust 0299 - 366358 of stuur ons een bericht via info@blieksanitair.nl.

Wij verrichten verschillende soorten loodgieter werk, naast rioolwerk, beschikken wij ook over de kennis en ervaring om u in Edam van dienst te zijn op andere vlakken. Dit zijn onder andere dakwerk, zinkwerk, het plaatsen van een CV-ketel en CV-onderhoud.

Bij het renoveren van uw badkamer is het belangrijk dat u gebruik maakt van een goede installateur, daarvoor bent u bij Bliek installatie op het juiste adres. Voor renovatie van uw badkamer of toilet zijn wij u in Edam met goed vakmanschap graag van dienst. Wij bieden de meest complete service waarmee wij zeer snel en efficiënt te werk gaan en u minimale last ondergaat.

Om u in Edam te voorzien van de beste loodgieter service hebben wij veel onderdelen op voorraad. Hiermee hoeft u niet lang te wachten om geholpen te worden. Deze onderdelen zijn van zeer hoge kwaliteit en daarom bieden wij na oplevering een garantie van 2 jaar.

Doordat u in Edam bij ons centraal staat zorgen wij ervoor dat u altijd een deskundige beoordeling krijgt met eerlijk advies. Bovendien brengen wij geen voorrijkosten in rekening.

Wij werken uitsluitend volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van installatiebedrijven (Uneto-VNI). Wij beschikken over een vast team van zeer ervaren loodgieters waardoor u in Edam altijd op de juiste manier wordt geholpen.

Heeft u vragen over onze diensten, of heeft u een klus voor een erkende en all-round loodgieter waar geen haast bij is? Neem dan gerust contact met ons op.