Bliek Sanitair
Voor al uw installatie werk
Bliek Sanitair
Badkamers compleet van A tot Z
Bliek Sanitair
CV installeren
Bliek Sanitair
Dakwerken
installatie slider 4
installatie slider 2
Slider

Voor het waterdicht maken van platte daken van aanbouwen, garages, bedrijfspanden en dakkapellen maken we gebruik van een bitumineuze dakbedekking. Kenmerkend voor bitumen is de grote weerstand tegen veroudering en het materiaal kent weinig onderhoud. De bitumen dakbedekking kan bij een plat dak worden afgewerkt met grind en het liefst met zinken deklijsten. De loodgieters van Bliek Sanitair werken altijd met de laatste technieken en de modernste materialen. Dakwerkzaamheden voeren wij uit voor particulieren, bedrijven en aannemers.

Het verwerken van lood, zink en koper in gevelbekleding, dakbedekking, dakgoten en hemelafvoeren is veelal nog ambachtelijk werk zoals het al jaren geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, wij zijn al meer dan 40 jaar werkzaam in de omgeving.

Dit deel van het loodgietersvak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Sterker nog: er valt zelfs een trend te signaleren bij de herontdekking van traditioneel lood-, zink- en koperwerk. Enerzijds vanwege de hoge kwaliteit, anderzijds vanwege het nostalgische karakter van deze materialen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits deze vakkundig zijn aangebracht.