Muziek en beeld in de badkamer

september 7, 2017 admin No comments exist

Veel mensen willen rust en stilte in de badkamer, helemaal even niets en weg van de normale gang van zaken. Men wil ontspannen, maar ontspanning betekend voor iedereen natuurlijk wat anders. Ondergetekende houdt van muziek n de badkamer en dan met name eigen muziek. Maar s’ochtends even berichten lezen op een tv in de badkamer vind ik ook relaxt. En met mij zijn er veel anderen hebben wij gemerkt, diverse mensen willen sowieso muziek in de badkamer, maar ook een tablet of telefoon ergens neer zetten behoort tot de wensen lijstjes. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden wat betreft audio/ visueel in de badkamer maar ook andere technische snufjes als domotica kunnen inmiddels geïntegreerd worden.

Douche-wc
Een steeds bekendere verschijning in de badkamer is de douche-wc met allerlei technische snufjes als water, dan wel hard of zacht, föhn en toilet zitting verwarming of wat dacht u van automatische open en sluitende toiletzitting.

Druk bediening in de douche
Er zijn al meer bekende druktoetsenipv draaiknoppen op de kranen, maar ook hier heeft elektronica zijn intrede gedaan. Ook op de kranne kun elektrische bediening krijgen en de temperatuur zodanig instellen.

Ingebouwde TV
Een TV ingebouwd in de wand van de badkamer, jawel het is mogelijk om deze waterdichte TV in de wand bij bijvoorbeeld het bad te plaatsen. Te bedienen met een waterdichte afstandsbeding en uiteraard aan te sluiten op luidsprekers in het plafond waar dan ook radio geluid of je eigen telefoon muziek aangesloten kan worden.(Aquasound) Tegenwoordig kun je ook een spiegel krijgen waarin ingebouwd een TV scherm zit wat als deze uit is niet eens zichtbaar is, maar wanneer je deze aan zet TV in je spiegel ziet. (Diverse merken). Een nieuwe techniek wat nog niet volledig op de markt is, is een complete interactieve computer in je spiegel die je met spraak opdrachten kan geven, die je vervolgens je agenda kan laten zien etc etc.
inbouwradio
Een radio in de muur bij de wastafel, ingebouwd als een stopcontact waardoor deze verder geen ruimte in neem (van Gira) of in het plafond een module met bluetooth waardoor je alleen je luidsprekers ziet en geluid van radio of ipod kan luisteren (aquasound) Lekker in bad of onder de douche luisteren naar je favoriete muziek.

Automatische verlichting.                                                                                                                                             Verlichting die automatisch aanspringt wanneer u de badkamer in loopt, de juiste sfeer maakt die u wilt hebben middels kleuren of diverse inbouw zoeklichten die schijnen in de nacht zodat u toch nog wat ziet. Allemaal mogelijkheden die er zijn om uw leven aangenamer te maken.

Uiteraard vertellen wij graag welke mogelijkheden er allemaal zijn, kom gerust langs in de showroom in Volendam.

Geef een reactie