Niet ieder ligbad is een comfortabel bad

september 7, 2017 admin

Wanneer u kiest voor een ligbad in uw badkamer dan is er een wereld aan keuze. Te beginnen bij een standaard bad van bijvoorbeeld 170 x 70 welke uiteraard voor de langere mensen onder ons niet het lekkerste ligbad is. Daarna heb je de meer diepere baden van staal, kunststof van minimaal 180 x 80 cm of een vrijstaand bad wat vooral een eyecatcher in de badkamer is.

De comfort baden van Cleopatra zijn baden die een voorgevormde bodem hebben en daarnaast dieper dan de standaar baden zijn. Een comfortabel ligbad is als een maatpak en zou je moeten testen. Gelukkig is dat altijd mogelijk bij Cleopatra. Wanneer je in zo’n bad stapt is je hele lichaam onder water, zelfs als je wat langer bent. Dankzij de voorgevormde bodem ligt deze ook comfortabel voor kleinere mens. Het is altijd passen en meten wanneer de een lang en de ander kleiner is. Bij een vlakke bodem zakt de een steeds onderuit en de ander kan zijn benen niet kwijt, daarom is een comfort bad van Cleopatra een geweldig ligbad. Ze zijn gemaakt van acryl en voelen dus warmer aan dan een staal bad, zijn iets stroever en u heeft er jaren plezier van.

De baden kunnen uiteraard worden voorzien van een whirlpool waardoor u nog meer kunt genieten in het bad en uw eigen wellness ruimte creëert. Wanneer u kiest voor een whirlpool adviseren wij sowieso om langst te komen bij ons in de toonzaal aan de Julianaweg 141 te Volendam zodat wij diverse mogelijkheden met u kunnen doornemen. Verder adviseren wij u om een whirlpool uit te testen zodat u exact weet welke whirlpool voor u het meest geschikt is.

Bliek sanitair Volendam