Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Badkamers 4
Badkamers 2
Slider

Wilt u een nieuwe badkamer in Volendam?
Dan bent u bij bliek sanitair en badkamers aan het juiste adres. Met echte vakmannen uit Volendam kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer in Volendam voor u realiseren. Mocht uw badkamer in Volendam toe zijn aan een nieuwe  tegelvloer, toilet, douche of badmeubel en u wilt eens wat inspiratie opdoen? Kom dan gerust kijken in onze showroom. Wij kunnen u dan een passend en oprecht advies geven. U kunt zonder afspraak bij ons terecht, echter voor een complete badkamer zijn wij enige tijd nodig en zullen dan een nieuwe afspraak met u maken. En de koffie staat altijd klaar.

Neem gerust contact met ons op 0299-366358 of mail info@blieksanitair.nl.

Welke soort badkamers Volendam?
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een badkamerontwerp voor een badkamers in Volendam maken. Dit is compleet berekend met alle bouwmaterialen. Wij leveren een duidelijk gespecificeerde offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Onze showroom met vele badkameropstellingen en vele vloeren en wandtegels kunt u bezichtigen in Volendam.


Wellicht uw nieuwe badkamer?

Badkamer renoveren in Volendam?
Wilt u uw badkamer in Volendam renoveren? Naast het leveren en plaatsen van nieuwe badkamers is Bliek Sanitair uiterst bekwaam in het renoveren van badkamers in de regio Volendam. Wanneer u het nodig vindt om uw badkamer te renoveren zijn wij u graag van dienst bij het plannen en uitvoeren van de renovatie van uw badkamer in Volendam.

Badkamer verbouwen in Volendam.
Naast het renoveren van uw badkamer in Volendam. Kunt u uw badkamer laten verbouwen door Bliek Sanitair. Omdat het verbouwen van uw badkamer echt vakmanschap verdient, maakt u met Bliek Sanitair uit Volendam de juiste keuze. De verbouwing van uw badkamer wordt door Bliek Sanitair uit Volendam zeer vakkundig gedaan met echte vakmannen uit de regio van Volendam.

Kosten Badkamers Volendam.
Indien u wenst om van ontwerp tot oplevering te laten plaatsen door Bliek Sanitair, dan hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektricien, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. Mocht u in fysieke staat zijn om zelf te demonteren dan scheelt dat uiteraard enige kosten. Desalniettemin zullen wij u ten aller tijden een zeer scherpe offerte doen toekomen.

Tot ziens in onze showroom!