Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Badkamers 4
Badkamers 2
Slider

Wilt u een nieuwe badkamer in Purmerend?
Bliek Sanitair & Badkamers staat voor badkamers van hoge kwaliteit. Voor een prachtige badkamer bij u in Purmerend bieden wij een prachtige showroom in Volendam om ideeën op te doen. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer in Purmerend voor u realiseren. Mocht uw badkamer toe zijn aan een nieuwe tegelvloer, toilet, douche of badmeubel, kom dan gerust kijken in onze showroom. Wij geven u een passend en oprecht advies over de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer.

Neem gerust contact met ons op 0299-366358 of mail info@blieksanitair.nl.

U kunt zonder afspraak bij ons terecht, echter voor een compleet badkamer plan zijn wij enige tijd nodig en zullen dan een nieuwe afspraak met u maken. En de koffie staat altijd klaar.

Welke type badkamers Purmerend?
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een badkamerontwerp voor een badkamer in Purmerend maken. Dit is compleet berekend met alle bouwmaterialen. Wij leveren een duidelijk gespecificeerde offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Onze showroom met vele badkameropstellingen en vele vloeren en wandtegels kunt u bezichtigen in Volendam.

 

Kosten voor een badkamer in Purmerend
Wenst u om het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer in Purmerend uit handen te geven? Bliek Sanitair staat voor u klaar van ontwerp tot oplevering. Voor elke klus hebben wij onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektricien, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. Mocht u in fysieke staat zijn om zelf te demonteren dan scheelt dat uiteraard enige kosten. Des al niet te min zullen wij u ten aller tijden een zeer scherpe offerte doen toekomen.

Tot ziens in onze showroom!