Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Badkamers 4
Badkamers 2
Slider

Wilt u een nieuwe badkamer in Monnickendam?
Dan bent u bij bliek sanitair en badkamers aan het goede adres. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer in Monnickendam voor u realiseren. Mocht uw badkamer in Monnickendam toe zijn aan een nieuwe tegelvloer, douche, toilet of badmeubel, kom dan gerust kijken in onze showroom. Wij kunnen u dan een passend en oprecht advies geven. U kunt zonder afspraak bij ons terecht, echter voor een compleet badkamer plan hebben wij enige tijd nodig en zullen dan een nieuwe afspraak met u maken. En de koffie staat altijd klaar.

Neem gerust contact met ons op 0299-366358 of mail info@blieksanitair.nl.

Welke type badkamers Monnickendam?
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een badkamer ontwerp voor een badkamer in Monnickendam maken. Dit is compleet berekend met alle bouwmaterialen. Wij leveren een duidelijk gespecificeerde offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Onze showroom met vele badkamer opstellingen en vele vloeren en wandtegels kunt u bezichtigen in Volendam aan de Julianaweg 141.

Badkamers in Monnickendam
Een impressie van de mogelijkheden

Kosten Badkamers Monnickendam.
Indien u wenst om van ontwerp tot oplevering uw badkamer te laten plaatsen, dan hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektricien, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. Mocht u in fysieke staat zijn om zelf te demonteren dan scheelt dat uiteraard enige kosten. Des al niet te min zullen wij u ten aller tijden een zeer scherpe offerte doen toekomen.

Tot ziens in onze showroom!