Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Badkamers 4
Badkamers 2
Slider

Wilt u een nieuwe badkamer in Broek in Waterland?
Dan bent u bij bliek sanitair en badkamers aan het goede adres. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer in Broek in Waterland voor u realiseren. Mocht uw badkamer, tegelvloer, keukentegels of toilet aan vervanging toe zijn en u wilt eens wat inspiratie opdoen? Kom dan gerust kijken in onze showroom aan de Julianaweg 141 te Volendam. Wij kunnen u dan een passend en oprecht advies geven. U kunt zonder afspraak bij ons terecht. Echter voor een compleet badkamer plan hebben wij wel de tijd nodig en zullen met u een nieuwe afspraak maken. En de koffie staat altijd klaar.

Neem gerust contact met ons op 0299-366358 of mail info@blieksanitair.nl

Welke type badkamers Broek in Waterland?
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een badkamerontwerp voor een badkamers in Broek in Waterland maken. Dit is compleet berekend met alle bouwmaterialen. Wij leveren een duidelijk gespecificeerde offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Onze showroom met vele badkameropstellingen en vele vloeren en wandtegels kunt u bezichtigen in Volendam.

Badkamers in Broek in Waterland
Een voorbeeld van de mogelijkheden

Kosten Badkamers Broek in Waterland.
Indien u wenst om van ontwerp tot oplevering het laten plaatsen van een compleet nieuwe badkamer in Broek in Waterland uit handen te geven? Dan hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektricien, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. Mocht u in fysieke staat zijn om zelf te demonteren dan scheelt dat uiteraard enige kosten. Des al niet te min zullen wij u ten aller tijden een zeer scherpe offerte doen toekomen.

Tot ziens in onze showroom!