Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Badkamers 4
Badkamers 2
Slider

Wilt u een nieuwe badkamer in Hoorn?
Dan bent u bij bliek sanitair en badkamers aan het goede adres. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer in Hoorn voor u realiseren. Mocht uw badkamer in Hoorn of tegelvloer, keukentegels, toilet aan vervanging toe zijn en u wilt eens wat inspiratie opdoen? Kom dan gerust kijken in onze showroom. Wij kunnen u dan een passend en oprecht advies geven. U kunt zonder afspraak bij ons terecht. En de koffie staat altijd klaar.

Neem gerust contact met ons op 0299-366358 of mail info@blieksanitair.nl

Welke type badkamers Hoorn?
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een badkamer ontwerp voor een badkamer in Hoorn maken. Dit is compleet berekend met alle bouwmaterialen. Wij leveren een duidelijk gespecificeerde offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Onze showroom met vele badkamer opstellingen en vele vloeren en wandtegels kunt u bezichtigen in Volendam aan de Julianaweg 141.


Uw nieuwe badkamer?

Kosten Badkamers Hoorn.
Indien u wenst om van ontwerp tot oplevering te laten doen door Bliekanitair te Volendam, dan hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Varierend van demontage, electricien, stucadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. Mocht u in fysieke staat zijn om zelf te demonteren dan scheelt dat uiteraard enige kosten. Desalniettemin zullen wij u ten aller tijden een zeer scherpe offerte doen toekomen.

Tot ziens in onze showroom!