Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Bliek Sanitair
Een badkamer in 10 dagen
Badkamers 4
Badkamers 2
Slider

Droomt u ook zo graag over uw ideale badkamer? Toch hoeft het daar niet bij te blijven. Veel leuker is de ontdekking dat uw droom eenvoudig waarheid kan worden. Bij blieksanitair bent u aan het goede adres. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer voor u realiseren. Mocht uw tegelvloer, toilet, douche of badmeubel aan vervanging toe zijn en u wilt eens wat inspiratie opdoen?

Wij hebben diverse opstellingen in onze showroom en daarnaast kunt u op een groot scherm zien hoe uw badkamer in 3D wordt ontworpen. Onder het genot van een kop koffie of thee zetten we uw wensen op een rijtje. Vervolgens zetten we ze om in een praktisch plan om uw badkamer in een privé-spa te veranderen.

Omdat we alle installatie werkzaamheden in eigen hand houden kunt u, nadat de bestelling binnen is, al na 10 dagen genieten van uw eigen spullen. Bijvoorbeeld eindelijk iedere dag douchen onder een regendouche die in een ruime douchecabine hangt.  Of gewoon heerlijk genieten in bad met uitzicht op uw nieuwe badmeubel. Dat alles volgens een afgesproken prijs, waarbij u een contactpersoon heeft voor het hele traject. Het ideale moment om uw droom nu echt waar te maken.

Wij leveren badkamers uiteraard in Volendam maar ook in de regio zoals Edam, Purmerend of Hoorn zijn wij regelmatig te vinden.

U kunt zonder afspraak bij ons terecht. Echter voor een compleet badkamer plan hebben wij veel tijd nodig en zullen daarvoor een nieuwe afspraak met u maken.

Neem gerust contact met ons op 0299-366358 of mail info@blieksanitair.nl

Wat wij doen?
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een ontwerp voor een badkamer maken. Dit is compleet berekend met alle bouwmaterialen. Wij leveren een duidelijk offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Dan hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektricien, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. Mocht u in fysieke staat zijn om zelf te demonteren dan scheelt dat uiteraard enige kosten. Desalniettemin zullen wij u ten aller tijden een zeer scherpe offerte doen toekomen.

Tot ziens in onze showroom!

Badkamers